Parkeren bij het IJsselland Ziekenhuis

Bij het IJsselland Ziekenhuis geldt vanaf 1 april 2010 betaald parkeren op het gehele parkeerterrein.

 

Wat zijn de tarieven?

Betaald parkeren geldt 24 uur per dag, 7 dagen per week. Kijk voor tarief informatie op www.ysl.nl voor patiënten en bezoekers.

 

Hoe werkt het betaald parkeren?

Bij aankomst bij de slagboom drukt u op de knop en krijgt u een parkeerkaart. U parkeert uw auto en bewaart uw parkeerkaart. Wanneer u het ziekenhuis verlaat, gaat u eerst met uw parkeerkaart naar één van de betaalautomaten in de centrale hal of naar de uitgang van de Spoedeisende Hulp. De automaat geeft aan hoeveel u moet betalen. Na betaling heeft u 15 minuten om het terrein te verlaten. Bij de slagboom stopt u de kaart in de gleuf en de slagboom opent, waarna u kunt uitrijden. 


De betaalautomaten in de centrale hal bevinden zich bij de ingangen. Bij deze automaten kunt u met contant geld betalen en met chipknip, pinpas en creditcard. Bij de betaalautomaat bij de uitgang van de Spoedeisende Hulp kunt u betalen met chipknip, pinpas en creditcard. 


Komt u alleen iemand afzetten of ophalen? Dan heeft u 30 minuten de tijd om het terrein weer te verlaten zonder eerst langs de betaalautomaat te gaan. In geval van twijfel wordt u geadviseerd eerst langs de betaalautomaat te gaan voordat u het terrein verlaat.


Wanneer u bij de slagboom problemen ondervindt, drukt u op de intercomknop en krijgt u een medewerker van Parkeerbeheer aan de lijn.

 

Waar kan ik terecht voor vragen en bij storingen?

Voor vragen over parkeren en onverhoopte storingen kunt u terecht bij de afdeling Parkeerbeheer. De parkeerloge is gevestigd in de centrale hal van het ziekenhuis (aan de Capelse zijde). Onze medewerkers staan u graag te woord. U kunt ook contact opnemen met de afdeling Parkeerbeheer via telefoonnummer (010) 258 5744 of via parkeerbeheer@remove-this.ysl.nl.

 

De openingstijden van de afdeling Parkeerbeheer zijn maandag t/m vrijdag van 07.00 - 20.00 uur en in het weekend van 14.30 - 20.00 uur. Buiten de openingstijden kan op elke betaalautomaat en bij de slagbomen een medewerker van Parkeerbeheer worden opgeroepen